Erasmus+ Eğitim Fakültesinde KA2 Projeleri Bilgilendirme Toplantısı

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde KA2 projelerine dair bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, Erasmus+ Programı çerçevesinde KA2 projelerinin amacı, başvuru süreci ve öncelikleri hakkında temel bilgiler paylaşıldı. Yükseköğretimde kapasite geliştirme (Capacity Building in Higher Education) konusuna önem verildi. Yükseköğretim alanında faaliyet gösteren kuruluşlar arasında çok taraflı ortaklıklara dayanan Yükseköğretimde Kapasite Geliştirme eylemi, uluslararası işbirliği projelerini destekleyen projeleri kapsamaktadır. Bu nedenle Erasmus+ Programı’nın Yükseköğretimde Kapasite Geliştirme işbirlikleri üzerinde duruldu ve konuyla ilgili projelerin konu ve bölge bazlı istatistiksel dağılımlarının altı çizildi.