Sakarya Üniversitesi, Erasmus+ AUTOLIA-TECH Konsorsiyum Projesi Protokol İmza Töreni İçin Bursa Teknik Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Sakarya Üniversitesi, Erasmus+ AUTOLIA-TECH Konsorsiyum Projesi’nin açılış toplantısını gerçekleştirmek ve protokol imza töreni için Bursa Teknik Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Sakarya Üniversitesi’ni temsilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Köseoğlu ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Abdullah Nalbantoğlu hazır bulundu.

Toplantıda, konsorsiyum projesi çerçevesinde planlanan faaliyetler ve işbirliği fırsatları değerlendirildi. AUTOLIA-TECH Konsorsiyumu, otomotiv ve ileri teknoloji alanlarında üniversiteler ve iş dünyası arası işbirliğini geliştirmeyi ve bu alanlarda ortak projeler üreterek yenilikçi çözümler geliştirmeyi hedeflemektedir.

Toplantıya ayrıca konsorsiyumun diğer üyeleri olan Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi temsilcileri de katıldı. Konsorsiyum üyeleri, projelerin başarıyla hayata geçirilmesi için atılacak adımlar üzerinde fikir alışverişinde bulundu.