NUML Üniversitesi’nden Sakarya Üniversitesi’ne Önemli Ziyaret: İkili Protokol ile Güney Asya’daki İşbirliği Ağımız Güçleniyor!

NUML Üniversitesi ile imzalanan İkili Protokole, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve NUML Üniversitesi Rektörü Maj. General Shahid Mahmood imza attı.

9 Ekim’de gerçekleşen işbirliği görüşmesine iki Üniversitenin Rektörlerinin yanı sıra Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Nurcan KOSTAK ve Pakistan heyetinden NUML Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammad Safeer Awan, Mühendislik ve Bilişim Fakültesi Dekanı Dr. Muhammad Numan ve Mr. Sajid Kayani da katılarak bilgi paylaşımında bulundu.

İmza töreninin ardından çeşitli fakülteler ziyaret edilerek iş birliği olanakları değerlendirmeye alındı.