Üniversitemizde Erasmus+ Bölüm Koordinatörleri "İkili İşbirliği Arttırma ve Kağıtsız Erasmus Dashboard" Konulu Toplantı Yapıldı.

Üniversitemizde bulunan bölümlerde Erasmus+ Bölüm Koordinatörlüğü görevini yapan akademik personellerin katılımıyla "İkili İşbirlikleri Arttırma ve Kağıtsız Erasmus Dashboard Süreci" konulu toplantı yapıldı. Üniversitemizin her bölümünden yoğun katılım sağlanan toplantıya bölüm koordinatörlerinin yanı sıra açılış konuşmasını da gerçekleştiren Rektör Yardımcımız sayın Prof. Dr. Özer Köseoğlu'da katılım sağladı.

Toplantıda Erasmus+ ofisi birim sorumlularından Öğr.Gör.Seçil Aslan Coşkuner ikili işbirlikleri, güncel anlaşmalar ve sayısal veriler üzerine dururken, Rümeysa Kiracı yeni EWP Dashboard süreci ile ilgili sunum yaptı.

Toplantıda mevcut durumun değerlendirilmesini ve yönetilen soruların cevaplandırılmasını Uluslararası Ofis Koordinatörü Öğr.Gör. Dr. Tuba Tatar ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr.Gör. Abdullah Nalbantoğlu gerçekleştirdi.

Toplantı da güncel anlaşmaların arttırılmasına yönelik yeni stratejiler görüşüldü ve ortaklık mekanizmasını geliştirme yönünde alınan kararlar bölüm koordinatörleri ile paylaşıldı. Aynı zamanda yeni EWP Dashboard sisteminde bölüm koordinatörlerinin sorumlulukları ve sistem kullanımı konusunda detaylı bilgi verildi.